PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ 2WHALES & KOHERENT

Datum konání:
24.01.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: 2Whales (RU), Dubtunes (DE), SMA (DE), Jay Jay Gouvea (DE), Volume Plus, Houbass, Skáčko, Chombo, Ozy, Ludkey
Liquid / deep stage: Koherent (UK), Audiocuts, Crystal, Far Horizon, Runky, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 100,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč

 
 
Koherent headlinerem dnešní párty Double Trouble

První měsíc nového roku utíká jako voda a Liquidní krů se spolu s Drumbassterds vrací do klubu Cross s novou várkou kvalitního drumandbassu. Koncept párty v představování nadějných talentů, kteří mají našlápnuto stát se budoucností tohoto žánru a zaujmout své místo po boku těch, kteří psali historii zlomených beatů, je i pro rok 2020 zachován. Pro tentokrát se na dolní liquid / deep stage představí britské producentské duo, které se díky své kvalitní produkci vyšvihlo v poměrně krátké době do širokého povědomí mnoha příznivců D´n´B po celém světě.

 

Se svými vibracemi kluci zakotvili rovnou u renomovaného labelu Shogun Audio. Řeč je o projektu Koherent, jenž tvoří dvojice Luke Nicholls a Josh Ackermann. Ti se poprvé blýskli svým releasem na značce SHGN:ltd v roce 2017 a od té doby leze z jejich spolupráce jeden skvělý track za druhým. Proto není divu, že jejich hudbu uslyšíte často v setech jmen, jako jsou London Elektricity, Noisia nebo třeba Hyroglifics, což značí jen jedno, a sice, že jejich hudba širšího spektra počínaje od liquidu až po temný deep rozhodně stojí za pozornost. Zkrátka jsou jedni z těch, o kterých nemůže být pochyb, že budou určovat nové trendy na světovém D´n´B písečku a rozhodně se od nich dočkáme v budoucnu spousty dalších zajímavých releasů. Jako domácí podpora se představí DJské duo Audiocuts, které má na svém kontě nějaký ten "support" velkých hvězd a ví, jak dostat parket do té správné nálady. Nebudou chybět ani manželé za mixem - Lee Meow a Fallen Gemini jako duo Far Horizon, a celý line up ještě doplní pánové Crystal, Runky a Stanjah. Tak nebuď konzerva a vyraz za kulturou! Vidíme se v pátek 24. ledna v Crossu na prvním letošním Double Trouble.


Hlavní stage v podání Drumbassterds crew ovládne 2Whales, nadějné ruské duo z města Vologda ve složení Bogdan a Jaroslav. Kluci se spojili dohromady před třemi roky a inspirovaní místními umělci se začali zapisovat do podvědomí posluchačů svým osobitým stylem neurofunku, kde prim hrají hlubší a temnější bassové linky. Z jejich produkce nejvíce oslovily tracky "Slow Down" (Shell Shock Recordings) a "Suicide" (Bassterse music). Ovšem asi nejvíce provařený je Jade - "Man Eating Lizard Dragon" (2Whales remix), se kterým chlapci dokonce vyhrali Eatbrain remix contest. O kvalitě jejich produkce také svědčí, že se již několikrát dostali do Top 100 DNB Beatport Releases. Ty za mixem doplní Dubtunes, Jay Jay Gouvea a Sma z Německa a domácí Volume Plus, Houbass, Skáčko, Chombo a dvojka Ozy a Ludkey.


FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016