PARTYINFO

 

ZLOMENÁ SCÉNA W/ JUBEI (UK)

Datum konání:
07.02.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Café Nona
DJs:
Jubei (Metalheadz / Exit, UK), Rido (Blackout / Metalheadz), Entita (Cyberfunk, SK), Eska & KamCZa
Live:
MC Toshi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej Café Nona: 250 Kč, na místě: 350,- Kč

 
 
Britský Jubei v Café Nona již dnes

V pátek 7. února se v designových prostorách Café Nona sídlící v budově Nové scény Národního divadla uskuteční první letošní Zlomená Scéna. Pořadatelé Kamcza & Eska si pro tentokrát pozvali zástupce o trošku tvrdšího jádra drumandbassu než obvykle. Z Velké Británie dorazí zástupce labelu Metalheadz Jubei, o support se pak postará domácí producent Rido, talentovaný Entita a samozřejmě pořadatelské duo Kamcza & Eska. Mejdan se kvapem blíží, takže teď je ten nejvyšší čas si říct, kdo že je to vlastně ten Jubei...

 

Jubei je hrubej! Jasně, že jo - tohle slovní spojení platí už nějaký ten pátek. A platilo to ještě dřív, než se svou produkcí zakotvil u Metalheadz. Jubei poprvé vystrčil růžky v roce 2006, kdy se na labelu Emcee Recordings objevuje dvojice tracků "Still There" a "Harvester", na kterých spolupracoval spolu s Breakage.




Zlom přišel po přesunu do Newcastlu kde se seznamuje s Phobiou, přičemž na sebe nenechávají čekat další releasy a zářez na značce Renegade Hardware. V té době pokládají stavební kámen Coded Music epickým releasem "Guillotine", kde se remixových úloh chopil starý známý Breakage.




Krátce nato už připravuje s Goldiem orchestrální počin "Sine Tempus" pro BBC Proms a rovněž upisuje debutové EP u Metalheadz. Krátce nato přichází další zářezy u Shogun Audio, Exit Records, 31 Records, Critical a samořejmě pokračuje s vydáváním své specifické produkce u Metalheadz. Dnes jeho hudba patří k tomu nejlepšímu, co lze v dramandbassu najít, a zároveň je neuvěřitelně "fresh". Takže Jubei, už to tam rubej!


Nezapomeňte sledovat FB event, kde najdete další informace a další hudbu.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016