PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL 2020

Datum konání:
20.11.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej GoOut.cz 759,- Kč

 
 
Nejtvrdší elektronický festival v ČR chystá další edici

I když je letošní léto chudší na festivaly, objevují se i dobré zprávy ohledně podzimní festivalové sezóny. Jednou z prvních vlaštovek je Imagination Festival, který  oznámil konání i v roce 2020. Jednoznačně nejhlasitější bass & hard festival v české kotlině se uskuteční v kouzelném datu 20.11. 2020 v prostorech PVA Letňany. Po skvělých reakcích českých i zahraničních fanoušků na minulý ročník připravují organizátoři letošního eventu další rozmanitý seznam světových drum & bass a harder styles umělců. Neodmyslitelnou součástí bude i tradiční masivní vizuální a světelná show.

 
Imagination Festival je už stálicí na poli nejvýraznějších středoevropských indoor festivalů a své fanoušky si získává zejména silným zvukem, nekompromisní kvalitou služeb a především barevným line-upem pokrývajícím široké spektrum taneční elektroniky na dvou pódiích. Imagination stage bude tradičně patřit předním drum & bassovým DJs, Devastator stage pak ovládnou giganti žánru harder styles, tedy subžánrů hardstyle a hardcore.

Imagination

Jako každý rok se návštěvníci mohou těšit také na jedinečný stage design a audiovizuální zážitek, který je pro Imagination Festival typický. "Na vizuálním zpracování si dáváme hodně záležet. Je to alpha a omega celé show. I proto za námi jezdí návštěvníci z celé Evropy", shrnuje Tomáš Nezval, který má v rámci pořádající agentury Beatworx event na starosti.

Imagination

"Early bird" vstupenky na festival byly vyprodány za několik minut a v současnosti je k dostání první vlna za 759,- Kč včetně poplatků. Prodej probíhá na oficiálních webových stránkách festivalu www.imaginationfestival.cz.

Imagination

Jména vystupujících umělců bude Imagination Festival oznamovat v průběhu následujících týdnů. Doporučujeme sledovat sociální sítě a webové stránky, kde se první jména objeví již během léta.
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016