PARTYINFO

 

LET IT ROLL PRESENTS: RENEGADE PRAGUE

Datum konání:
25.06.2021 - 26.06.2021
Místo konání:
Praha - Křižíkova fontána
DJs:
Camo & Krooked, Maduk, Mefjus, Dossa & Locuzzed, Fourward, Jade & MNDSCP, Smooth, Teddy Killerz, Akira, Beast:Mode, Bifidus Aktif, Far Horizon, Furious Freaks, Halbax, Hundread, Madface, Mind:Freqnz, N:Force, Pe:Te, Pixie, Ripple, Switch, Thiew, Voidsec
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej GoOut: 649 Kč,- / 1 den, 1.199,- Kč / oba dny

 
 
Let It Roll o víkendu obsadí fontánu na pražském Výstavišti

Poslední červnový víkend se po nejdelším zimním spánku v historii probudí největší drum & bassový festival světa, Let It Roll. Na Křižíkově Fontáně v srdci pražských Holešovic tak pomyslně odstartuje letní festivalová sezona ve formě Renegade Prague. Ten nabídne nabitý program plný zvučných jmen nejen z českých luhů a hájů. V páteční i sobotní odpoledne a večer se tak za mixem představí jak místní oblíbenci v čele s Let It Roll DJs, tak i celkem 8 zahraničních jmen toho nejtvrdšího kalibru.

 

Páteční večer si vychutnají především fanoušci neurofunku a tvrdších beatů obecně, neboť bude patřit medvědům z východu - Teddy Killerz, maďarským matadorům Jade & MNDSCP, reprezentujícím již dlouhé roky nejoblíbenější zahraniční label v našich končinách - Eatbrain, a rakouskému mistru Mefjusovi. Temnou stranu síly prozáří oblíbený holandský producent a DJ Maduk, stojící za brandem Liquicity. Ten na fontáně zároveň českému publiku představí své nové album, které se chystá během letošního léta vydat. Kromě nich se za mixem představí také Voidsec a český kvartet Furious Freaks. Čeká nás také doslova legendární b2b Akiry a Pixieho, či česko-slovenské duo Ripple - i ti mimochodem chystají na léto vydání svého premiérového alba. A pro ty, kterým by ani těch 8 hodin nestačilo na prošoupání kecek, je po desáté hodině večerní připravena afterparty v podobě Silent Disco, kde k poslechu a tanci zahrají Beast:Mode, Mind:Freqnz a Pe:Te.

FHD

Sobotní program pak bude patřit hned třem rakouským DJům. Zlatým hřebem večera bude jistě vystoupení jednoho z nejzvučnějších projektů současné elektronické hudby obecně, Camo & Krooked. Ti nás během posledních měsíců zásobili krásnými video sety z dechberoucích lokací, a společně teď budeme mít šanci si je zase vychutnat i naživo. Před nimi nás ale ještě čekají sety jejich krajanů - hitmakerů z Viper Recordings Dossa & Locuzzed a také ostřejších Fourward. Čtvrtým zahraničním headlinerem do party pak bude slovinský zvukový chameleon Smooth, který umí svou tvorbou nejen hrát na city, ale rozervat doslova i celý parket. Odpoledne na fontáně načnou Far Horizon, následovat pak budou b2b sety ve složení Thiew & Switch a Bifidus Aktif & N:Force. A aby toho nebylo málo, představí se i ostravský producent se zářezy na světoznámých labelech jako RAM a Viper - Madface. Vaše sluchátka pak během Silent Disco afterparty rozezní Hundread, Halbax a Voidsec.

Stále jsou k dispozici jednodenní vstupenky za 649,- Kč a dvoudenní vstupenky za 1.199,- Kč v předprodeji v síti GoOut. Kapacita festivalu Renegade Prague je omezena dle aktuálních nařízení vlády a vstupenky jsou vázány na jméno.

FB event

vstupenky

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016