PARTYINFO

 

TINLICKER

Datum konání:
09.07.2021 - pátek
Místo konání:
Brno - Hrad Špilberk
DJs:
Tinlicker (NL), Lucca, Chris Sadler, Subgate, Deep Deer
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: GoOut a SMSticket 490,- Kč

 
 
Tinlicker na hradě Špilberk nakonec nevystoupí
Nizozemští Tinlicker vystoupí na hradě Špilberk

Producentské duo Tinlicker patří k tomu nejkvalitnějšímu, co můžete v posledních letech na britském labelu Anjunadeep slyšet. Dokonalé kouzlo svých melodií předvedli českému publiku už během vystoupení pod širým nebem v Praze na Křižíkově fontáně, které obletělo svět a na YouTube čítá miliony zhlédnutí. Tentokrát se pánové Jordi van Achthoven a Micha Heyboer představí v Brně, kde 9. července 2021 odehrají dvouhodinový set v krásném prostoru velkého nádvoří hradu Špilberk.

 

Tinlicker se dali dohromady v roce 2012 v Utrechtu a velké podpory se dostalo hned jejich prvním skladbám, které vydali na svých labelech Above & Beyond a Deadmau5. Vše změnilo v roce 2019 dlouho očekávané debutové album "This Is Not Our Universe", kde originálně kombinují progressive house plný emocí a podmanivých vokálů s deep housem. Pro skládání si pronajali dům u moře a tam bez rušení a odříznuti od okolního světa vzniklo všech 13 skladeb. Jejich aktuální EP "Lost Gravity" vyšlo v květnu tohoto roku.



Celá brněnská show je koncipovaná jako denní se začátkem v 17:00, která vyvrcholí po západu slunce. Za domácí vystoupí Lucca, Chris Sadler, Subgate Deep Deer.




Vstupenky zakoupíte v předprodejích GoOut a SMSticket za 490,- Kč.

Pořádá Mácháč Entertainment

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016