PARTYINFO

 

EXIT FESTIVAL 2022

Datum konání:
07.08.2022 - 10.08.2022
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Afrojack, Alok, ATB, Anfisa Letyago, Anna b2b Sama Abdulhadi, Boris Brejcha, Blind Channel, Brina Knauss, Bury Tomorrow, Calvin Harris, Denis Sulta, Honey Dijon, Maceo Plex, ZHU, Adam Beyer b2b Enrico Sanguiliano, Mochakk, Blond:ish, Artbat, Stephen Bodzin, Gerd Janson, DJ Tennis, Andhim, BĘÃTFÓØT
Live:
Nick Cave & The Bad Seeds, Marky Ramone, Masked Wolf, Mathame, Molchat Doma, Monolink, Moscow death brigade, Napalm Death, Nervosa, Reinier Zonneveld, Satori, Sepultura, She past away, Shouse, Tankard, Discharge, Djaikovski, incantation, James Arthur, Jax Jones, Joel Corry, Acraze, Iggy Azalea, The Exploited
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.exitfest.org/cz

 
 
Exit Festival zná další jména pro Dance Arenu EXIT Festival 2022 hlásí další headlinery
Exit Festival zařadil do programu 30 nových jmen

Jeden z největších multižánrových festivalů v Evropě, srbský EXIT Festival, přichází po úspěšném minulém ročníku s velkou porcí nových jmen pro ročník letošní. K již dříve oznámeným koncertům Nicka Cavea & The Bad Seeds a Borise Brejchy přidávají pořadatelé plejádu největších hvězd, jako je Calvin Harris, James Arthur, Honey Dijon, Maceo Plex, Jax Jones nebo Sepultura a mnoho dalších. EXIT dává prostor i nastupujícím kapelám v čele s Molchat Doma, She Past Away nebo Blind Channel.

 

V čele příštího EXIT Festivalu bude po boku Nicka Cavea jeden z nejúspěšnějších DJů a producentů hudební historie Calvin Harris. Harris má za sebou spolupráci s předními popovými hvězdami, jako je Frank Ocean, Pharell Williams, Rihanna nebo The Weeknd a jeho hudba mu vynesla řadu nominací a cen včetně dvou cen MTV a Grammy.


Na hlavním pódiu Harrise doplní hvězda hitparád Jax Jones spolu s ceněným zpěvákem a skladatelem Jamesem Arthurem. Příznivci tvrdších žánrů se mohou těšit na Sepulturu nebo na grindcore legendy Napalm Death. Mezi headlinery uznávané elektronické Dance Areny pak bude enigmatická newyorská DJka a producentka Honey Dijon, americký producent s čínskými kořeny ZHU nebo Maceo Plex.

Honey Dijon


EXIT přidává do svého programu přes 30 jmen a za pozornost stojí i další pódia, na kterých se představí například dark wave duo She Past Away, eklektická ruská hip-hopová formace Moscow Death Brigade nebo bývalý člen punkových Ramones Marky Ramone a řada dalších.

Maceo Plex

Oznámený line-up (řazeno abecedně):

Acraze, Anfisa Letyago, Anna b2b Sama Abdulhadi, Blind Channel, Brina Knauss, Bury Tomorrow, Calvin Harris, Denis Sulta, Discharge, Djaikovski, Honey Dijon, incantation, James Arthur, Jax Jones, Joel Corry, Maceo Plex, Marky Ramone, Masked Wolf, Mathame, Molchat Doma, Monolink, Moscow death brigade, Napalm Death, Nervosa, Reinier Zonneveld (live), Satori, Sepultura, She past away, Shouse, Tankard, ZHU

EXIT


Dušan Kovačević, zakladatel a současný ředitel EXIT Festivalu k letošnímu programu dodává: "Skutečnost, že se nám po pandemii podařilo uspořádat první velký festival na světě, nám dodává velké sebevědomí a optimismus do roku 2022. Loňský ročník pro nás byl obrovskou vzpruhou z hlediska návštěvníků i médií, proto chceme nadále zvedat úroveň line-upu a nabídnout publiku z celého světa jeden z našich nejsilnějších a nejrozmanitějších dramaturgických výběrů vůbec."



EXIT Festival se bude odehrávat mezi 7. a 10. červencem v hradbách středověké Petrovaradínské pevnosti v srbském druhém největším městě Novim Sadu. Ten je pro letošní rok navíc vyhlášen Evropským hlavním městem kultury a festivalem tak bude celé město žít ještě víc než obvykle.

Vstupenky a další informace najdete na: www.exitfest.org/cz.

 
Festival EXIT 2022 má prvního headlinera

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016