PARTYINFO

 

CAMO & KROOKED (AT)

Datum konání:
28.01.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Camo & Krooked (AT)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut: 340,- Kč + poplatky, NoD 350,- Kč

 
 
Camo & Krooked míří v lednu do Prahy

Rakouské duo Reinhard Rietsch and Markus Wagner, především známí jako Camo & Krooked, mají společný projekt od roku 2007 a pro Hospital Records vydávají exkluzivně od roku 2010. Jedná se bezpochyby o jedny z nejznámějších D´n´B producentů a DJs na světě, řadí se mezi absolutní špičku. Jejich poslední společný track, který udělali v kolaboraci s jejich kamarádem Mefjusem "Sientelo" láme už klasicky drum & bassové rekordy po celém světě.

 

Camo & Krooked jsou v posledních letech oblíbení především díky jejich unikátnímu stylu, který kombinuje silné "party bangery" s melodickými linkami. Tito pánové z Rakouska jsou také velmi známí svými online DJ sety, které vydávají ze spousty zajímavých míst. Ať už to bylo z vrcholku Alp, létajícího balónu, ruského kola, nebo třeba z větrné turbíny.

 


Camo & Krooked nejsou jenom D´n´B producenti a DJs, jsou to především také skvělí muzikanti. Mohli jsme se o tom přesvědčit, když v roce 2020 uspořádali velkolepý koncert se symfonickým orchestrem z Vídně. Jednalo se o propojení D´n´B music s osmdesátkou živých nástrojů. Hlavním dirigentem byl velkolepý Christian Kolonovits a celá akce byla zaštítěna Red Bullem. Tento unikátní hudební zážitek posunul hranice propojení elektronické muziky s tou klasickou. 

O jejich kvalitách se můžete přesvědčit sami 28.1. 2022 a to v prostorách skvělé Roxy. 

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016