PARTYINFO

 

KAS:ST

Datum konání:
03.06.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
KAS:ST (Afterlife, Road To Nowhere, FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky www.roxy.cz, 360,- Kč NoD

 
 
KAS:ST v premiéře rozzáří Roxy

Tvorba KAS:ST povznáší a čeří emoce. Carol Herse a Manuel Sene, duo vydávající u věhlasného labelu Afterlife, tvoří hypnotické techno. Během chvíle dokáží nejchladnější tóny přetavit v zjitřující odyseu říší vědomí.

 

KAS:ST si kladou nejvyšší ambici – objevovat a překonávat hudební hranice. Zatímco zůstávají věrni technu, na jejich loňském releasu "A Magic World" (2021) se potkává elektronika, rap, pop i klasika. Představuje tak rozsah vlivů a směrů, jimiž se francouzské duo vydává vstříc zvuku zítřka. "Je poctou dualitě, rozmanitosti a složitosti nás lidí: od smutku ke štěstí, od zoufalství k utopii," dodávají Carol a Manuel ke svému počinu, který se recenzenti nezdráhají označit za manifest nepředvídatelné doby, v níž žijeme.


Jak vystihuje jeden z komentářů pod jejich videem, které má stejně jako mnoho dalších miliony zhlédnutí‚ hudba KAS:ST zachycuje "moment of no future, no past, just one cold, dark present moment that stretches itself far away in the void of time and space".

KAS:ST


"Všechny vaše úsměvy, výkřiky, tance, objetí a bláznivá energie nám připomínají, že vše, co děláme, děláme pro vás... Miliony zhlédnutí máme jen díky vám, žádným rádiům, playlistům či televizím. Začínáme zase hrát a začneme "raving together again,"
vyřizují KAS:ST, kteří se těší, až při tanci opět na chvíli unikneme realitě.

Pohlcující výpravu vyvolávající tolik emocí Roxy zažije 3. června 2022.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016