PARTYINFO

 

TECHMISSION - PAUL KALKBRENNER

Datum konání:
14.06.2024 - pátek
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Paul Kalkbrenner, Anfisa Letyago, Broken Robot, Goom Gum, Philipp Straub
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.techmissionfestival.com/tickets

 
 
Paul Kalkbrenner bude na své největší show v ČR

Připravte se na novou úroveň audiovizuálního zážitku! Organizátoři známého festivalu Transmission přichází s dosud největší edicí festivalu Techmission a to v O2 areně v Praze! Jejich velkolepé show si tak můžou užít i fanoušci techna. A kdo že bude tou největší hvězdou? Samotná legenda Paul Kalkbrenner!

 

V pátek 14. června 2024 ovládne Techmission jednu znejvětších koncertních hal v republice. United Music slibuje, že připraví velkolepou show s více než 400 m2 LED panelů, 380 světelnými efekty, 28 lasery a spoustou dalších speciálních efektů. Celá noc bude v režii slavné společnosti Vision Impossible (NL), která vytvořila výpravnou show na míru. Ta doplní všechna vystoupení v průběhu večera. Díky jejich jedinečné festivalové produkci bude tato noc skutečným zážitkem pro každého techno fanouška.

Techmission

Kromě dechberoucí show je hlavní součástí večera i seznam vystupujících. V jeho samotném čele je Paul Kalkbrenner! Ikonická postava, která vzešla z berlínského undergroundu a svou osobitou hudbou předefinovala celou techno scénu. Jeho vystoupení jsou známá po celém světě a jejich nedílnou součástí jsou i hity jako "Sky and Sand"‚ "No Goodbye" a mnoho dalších. Paul slibuje, že pro svou pražskou show, která bude dosud největší v České republice, připraví skutečně výjimečné vystoupení. Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost vidět opravdového průkopníka elektronické hudby v akci.

Techmission


Kromě samotné legendy 14. června vystoupí i Anfisa Letyago. Vycházející hvězda techna dobývá svět se svou jedinečnou produkcí, kterou dobře rozpozná každý fanoušek techna. Svými dynamickými vystoupeními si určitě získá i vás.

Techmission


Celou noc doplní duo Goom Gum, Philipp Straub a vůbec poprvé v epické O2 areně vystoupí i matador české scény Broken Robot, známý také pod pseudonymem Golpe.

Hlavní techno událost tohoto léta na vás čeká. Objevte okouzlující svět Techmission už v pátek 14. června v O2 areně v Praze. Všechny vstupenky, včetně combo vstupenek s Transmission "Elysium", jsou k dispozici zde.

FB událost

Oficiální stránky

Instagram

 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016