ROZHOVOR

 

Lucca: "V Makedonii jsem byla na billboardech"

DJka Lucca má novou desku, nového přítele hraje na zajímavých místech. Teď ji navíc pozval na Ibizu Carl Cox a tak jsme před její zítřejší party, na níž se objeví se svým kamarádem Fergiem, poprosili o krátký rozhovor...

 

Ahoj Lucko, jak se ti momentálně vede?

Nevede se mi příliš dobře, mám nemocnou maminku a mám o ni velký strach. Mám nového přítele, se kterým jsem šťastná a mám dobrý tým kolem sebe, takže se snažím zapomenout na starosti a fungovat.

Na tvých stránkách bylo uveřejněno video zachycující tvůj pobyt a silvestrovské hraní v Makedonii. Jak sis to užila?

Bylo to super. Už od letiště jsem se viděla na billboardech. Natáčeli jsme s přítelem DVD, které je na mých stránkách. Makedonie má rozvinutý party život, lidé jsou tam divocí a oddaní hudbě.

Jak si stojí tvé album, které jsi v prosinci vydala na Beatportu? Máš nějaké reakce od tvých djských kolegů?

Spousta mých přátel jako Carl Cox, Jon Rundell a další tracky hrají. Prodalo se již několik desítek tisíc downloadů. Právě vychází remixová verze. Myslím, že si album vede úspěšně a na jeho podporu pořádám turné po Evropě.

Bylo anoncováno, že v únoru vyjde album na CD a skladby budou obohaceny o kytarové riffy Michala Pavlíčka. Jak to vypadá? Jde vše podle plánu?
 
Tak tahle věc má zpoždění, protože Michal byl na podzim nemocný a pomalu začíná koncertovat. Snad se to podaří v létě.

Jaký je release plan na tvém labelu Sound Of Acapulco?

Po albu Reformation plánujeme vydat remixy nových skladeb, které vyšly na albu. Remixování se ujmou například mí oblíbení producenti jako Robert Babicz nebo Pig&Dan. A dále se chystáme vydat track od Olivera Moldana - to bude první producent, který se na mém labelu objeví. Jinak plánuji ještě dva nebo tři své singly do konce roku a na konci roku mixovanou kompilaci.

Kde tě můžeme vidět a slyšet naživo a na jakou akci se těšíš nejvíce?

Od konce ledna  jedu Reformation album tour, které organizuje moje německá agentura. Hraji především v Německu, zemích Beneluxu, Rakousku, Švýcarsku a také v Česku. Těším se, že si v dubnu opět zahraji v berlínském klubu Tresor, a 10. dubna se Svenem Vathem v pražském klubu Mecca. Zde od konce minulého roku organizuji svou rezidentní noc Acapulco, která běží již několik let také v ostravském Fabricu. A samozřejmě se těším na léto - nejvíce na vystoupení v klubu Space na Ibize, kam mě pozval Carl Cox a na hraní na festivalu Creamfields Central Europe v Břeclavi, společně s Michalem Pavlíčkem.

Tento víkend vystoupíš v pátek na party Mystery v klubu Mersey a v sobotu v Mecce se severoirským DJem Fergie, který se už před pár lety předvedl např. na Hradhouse. Jaký je tvůj názor na tohoto umělce?

Fergie je můj dlouholetý kamarád a jeden z nejlepších DJs v UK. Znám se s ním již od dob, kdy měl pořad na Radio BBC1. Těším se na něj.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016