ROZHOVOR

 

John B: "Musel jsem cenzurovat prsa na fotkách"

Pro jedny je John B nenapodobitelný bavič, pro druhé šašek. Každopádně je tenhle d'n'b Dj a producent nepřehlédnutelnou osbností a také jedením z headlinerů High on It. Přečtěte si rozhovor, který s ním připravila Saiha.

 

Jak se má tvoje přítelkyně? Fanynky pláčou…

Hahaha! Má se skvěle. Zrovna se opaluje v bikinách na zahradě. Takže já se mám skvěle též ,-) Hodně se teď učí. Připravuje se na závěrečné zkoušky University College London, což je opravdu náročná škola. A aby toho nebylo málo, zrovna získala smlouvu s fitness modelingovou agenturou v Londýně. Skvělá kombinace- mozek a perfektní kozy .-)

Díky tvému Facebooku víme, že máš rád zahrádkaření. Jakého největšího úspěchu jsi zatím na své zahrádce dosáhl?

Miluju zahrádkaření! Je to hodně uklidňující a příjemná věc oproti všem těm šíleným klubům, letištím apod. Ale to neznamená, že jsem nějaký skvělý zahradník. Prostě se snažím mít zahrádku uklizenou a upravenou. Žádný plevel, hodně zajímavých rostlin, palem a podobných věcí. A nejlepší na tom všem pak je, když můžeš přes léto zvát své přátele, pustit nějakou dobrou hudbu a užívat si jednu velkou grilovačku.

Hraješ snad každý týden, ale co tvoje vlastní hudební produkce? Pracuješ teď na něčem? Nějaké nové Beta releasy?

Jo, je to občas těžké najít si čas na práci ve studiu, ale já to zvládám. Je to o udržování rovnováhy. Právě teď dokončuji své nové album. Už mi zbývá jen pár tracků, nějaké remixy. Rýsuje se to dobře. Můj DnB zvuk je teď hodně ovlivněn electrem, trancem a progressive housem. Na label Beta se nám upsalo hodně nových lidí. Také plánuji znovuobnovit Tangent pro více oduševnělou hudbu a Nu Electro přijde na řadu během roku. Camo & Krooked udělali skvělé EP a remix pro Beta, Subsonic z USA zas zabijácký remix Mercury Skies pro moji kompilaci největších hitů. S MC Messinianem jsme udělali electrohousový single pro Nu Electro a připravuje se i pro Beta a další singl pro Tangent. Je toho moc! Spousty práce!

Co nějaký šílený party zážitek z poslední doby?

Každá party s Johnem B je šílená! Hehe! Minulý týden proběhly dost ujeté party. Čtvrteční Kyjev- 6000 lidí (na fotky koukněte na Facebooku a john-b.com) se všemi možnými druhy tanečníků na podiu. Moje tanečnice byly nahoře bez a předváděly, že mají sex. Musel jsem pak zcenzurovat prsa na fotkách kvůli Myspacu.  Potom jsem hrál v sobotu v německém Freiburgu, což byla menší akce, ale bylo tam takové horko, že byli všichni úplně mokří. Musel jsem chladit publikum kostkami ledu ze své chladící nádoby na víno!

Na co se mají připravit Češi? Milují tě.

Strašně moc se těším! Když vím, že bude party hodně dobrá, beru s sebou i Hayley, která se ráda přidá k blbnutí. Takže můžete čekat, že ji taky uvidíte na podiu pohupovat se ,-) Už je to delší doba, co jsem hrál v Čechách naposledy a vždycky to bylo veeeeeeelké! Nemůžu se dočkat, až zahraju všechny své nové věci.

A co budoucnost?

Peklo ,-)

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016