ROZHOVOR

 

Bon Finix: "Speciální edice s Tvyksem bude minimálně tak dobrá jak ty předchozí!"

Techno.cz vyzpovídalo jednoho z předních českých DJs na kterého se můžete 3. prosince těšit. Bude jeden z osmi super DJů, kteří se objeví na akci Confusion v klubu Prdel, kterou pořádají DJové Lazy&Doctor.

 

Ahoj Bone, jaký je tvůj aktuální hudební styl a jaké bylo tvoje nejcennější vystoupení, když se podíváš zpětně na tento rok?

Můj styl se pohybuje už delší dobu v kategorie progressive house, ale vždy ho okořením prvky dalších stylů jako tech-house nebo trance. Tento rok jsem hrál na mnoha skvělých akcích, např. 3G ve Fabricu, na mé rezidentní party Kick da Night v největším a nejmodernějším klubu na Slovensku Ministry of Fun, nebo na hlavní stagi festivalu Pleasure Island. Akce, kterou jsem si ale užil nejvíc, byla Decadance Marine s Dash Berlin. Ta atmosféra ten večer v SaSaZu byla prostě úžasná!

 

 

Říká se, že taneční scéna upadá. Co si myslíš o tomto tvrzení?

Jako člověk, který sleduje i to pozadí naší taneční scény, bych to neviděl až tak špatně. Taneční scéna během roku 2010 nabídla spoustu zajímavých okamžiků a z toho co vím, že se už připravuje na příští rok, bude podle mě 2011 návrat k lepším časům. Na scénu vstupují noví hráči, plánují se nové halovky, rozjíždí se nové klubovky. Věřte mi, rozhodně se máte na co těšit!

V poslední době se kolem tebe objevují zajímavé značky jako STORM a PUMA. Máš nějaké další partnery o kterých by jsi nám chtěl touto cestou říci? Někdo další, kdo tě podporuje nebo zpřízněné DJské duše?

Puma a Storm byly mé oblíbené značky už mnoho let, takže to, že se stali mými partnery mne samozřejmě strašně moc těší! Spolupráce s nimi i dalšími partnery je zásadní pro různé naše aktivity, například k pořádání mé rezidentní party 'mini Musica'. Bez jejich podpory bychom nemohli nabízet clubberum světoznámé DJs za co nejnižší vstupné. Na scéně jsem během těch let potkal spoustu skvělých lidí, ať to jsou DJs, promotéři, majitelé klubů/rádií/labelů, fotografové, grafici, anebo manageři, kteří mě nějakým způsobem během mé kariéry podpořili. Moc si toho vážím! A rozhodně nemůžu zapomenout na mého bývalého managera Drobexe, který ve mě věřil asi nejvíc ze všech.

Jaké máš plány do budoucna? Už nejsi žádný "junák" :) a DJingem se taky nelze živit věčně. Zajímá nás například vše ohledně tvé nově vzniklé bookingové agentury. Co si od toho slibuješ?

V poslední době se hodně věnuju mé agentuře Kick da Night Entertainment. Postupně doplňujeme nové úlohy a vytváříme nová odělení, abychom byli schopni nabídnout našim klientům a zákazníkům bohaté služby na poli taneční scény. Nedávno jsme rozšířili naše služby o bookingovou agenturu, která zastupuje slibné domácí talenty, ale i pár zahraničních hvězdy jako třeba Wippenberg anebo San. Věnujeme se zprostředkování bookingu zahraničích DJs pro kluby v ČR a na Slovensku. Během posledních pár měsíců jsme pracovali na bookingu pro DJs světového formátu jako jsou Chuckie, Freemasons, Dash Berlin, Sidney Samson, Norman Doray a dalších. V tuto chvíli rozšiřujeme naše služby i o hostessingovou agenturu. A samozřejmě pokračujeme dále v pořádání různých akcí po celé republice. Po úspěšně premiéře party 'mini Musica' s Wippenbergem minulý měsíc, již připravujeme pokračování 18.prosince s holandským projektem Ernesto vs Bastian!

3.12. se v klubu PRDEL koná CONFUSION párty Special Edition, kterou pořádají DJové Lazy&Doctor. Máš nějakou představu jak tam budeš hrát? Confusion je více o tech-house music a ty jsi spíše progressive-trance.

Nějaké tech-house perličky se určitě taky najdou mezi mými CDs, takže přizpůsobit se stylu party mi nebude dělat problém. Předem nikdy neplánuju přesně co budu hrát, uvidíme podle lidí a nálady v klubu.

Napiš za sebe, proč by měli lidé zrovna dorazit na CONFUSION a ne na jinou akci? V čem vidíš Confusion party výjmečnou?

Akce Confusion mám rád, protože se na ní vždy sejde spousta známých a zábava pokračuje do ranních hodin. Věřím, že to bude opět povedenej mejdan s dobrou náladou a hudbou. Rád vzpomínám na Confusion parties na kterých jsem hrál spolu s LayDee Jane, Martinem Grednerem nebo Nifrou, a nepochybuju, že tahle speciální edice s Tvyksem bude minimálně tak dobrá jak ty předchozí. Já se každopádně moc těším!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016