ROZHOVOR

 

Vyjádření Lakiho z Rave.cz

Dělal jsem s Nikolou rok a půl Citadelu (od začátku 2002 do 6/2003). O Nikolovi víme každý svoje, ale jednu věc v Dalinově rozhovoru musím vyhradit!

Pokud někdo přelepoval plakáty, tak to byli Apokaliptici! Já ani Nikola jsme neměli čas jezdit s plakátama, na rozdíl od Jerryho a Dalina s Hartmanem.

Mám několik lepičů,  kteří mi potvrdí, že jeden den vylepili a běhěm dvou dnů byly všechny plakáty přelepeny - ne část na ploše, ale všechny!

Vždycky byl boj mezi Apo a Cita, ale vhledem k tomu že uvedení pánové měli na lepení víc času, páč nic  jiného nedělali (Dalin má jako povolání syn bohatého otce), tak bylo jasné,  že měli navrch s plakátama.

Zmínka o Tesařovi mi evokovala, když jsem volal Jerrymu, proč nám přelepili plakáty ve Zlíně a on že tam  nebyl, že tam plakáty ani nemají atd. a přitom ho tam náš člověk viděl...

Citadela měla termíny vždy tak na rok dopředu dané, takže kdo se mohl přizpůsobovat byli oni, bohužel vždy se trefili do plus/minus 20 dnů od akce, vzhledem k tomu že Cita měla cca 3-4 měsíční cyklus tam určitě byl prostor. Je určitě pravda, že couvnout nechtěl nikdo, ale taky nikdy se o to reálně nepokoušel. Nikdo (ani Cita ani Apo).

Toť jako můj názor jako doplnění situace, tak jak ji vidím já.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016